Familiair onderzoek

Iedereen kan wel eens, gedwongen of ongedwongen, in een situatie belanden, waarin het prettig zou zijn als de waarheid wordt achterhaald of dat bepaalde gegevens worden gecontroleerd. Dit is hetgeen waar de privé detectives van DMK zich dagelijks mee bezig houden, namelijk met waarheidsvinding. Wanneer dit een privé situatie betreft speelt er naast de praktische kant van het onderzoek doorgaans een emotionele kant mee. Hierdoor is het natuurlijk van groot belang dat u er op kunt vertrouwen dat het onderzoek op een betrouwbare, discrete wijze wordt ingevuld en dat u goed tot in detail wordt geadviseerd.

Met behulp van moderne apparatuur en observatiemethoden kunnen onze rechercheurs bijvoorbeeld de werkelijke bezigheden van een (toekomstig) partner of uw kinderen nagaan, maar ook onderzoek naar samenwoning in alimentatiezaken, opsporing van vermiste en of verdwenen familieleden en het ontmaskeren van stalkers en oplichters behoort tot het dagelijkse werk van ons rechercheteam. Uw vragen op dit gebied kunt u met vertrouwen bij onze rechercheurs neerleggen.

Hieronder vindt u een opsomming van een aantal mogelijke onderzoeken in de familiaire sfeer:

 • Alimentatieonderzoek (naar samenwoning en samenleving als ware zij gehuwd)
 • Achtergrondonderzoeken en screening van (potentiële) familieleden
 • Controle onderzoeken naar de (dagelijkse) activiteiten en bezigheden van familieleden
 • Onderzoeken naar en de lokalisering van uit het oog verloren familieleden en erfgenamen
 • Opsporing van vermiste en verdwenen personen
 • Locatie onderzoeken door middel van observaties en buurtonderzoeken
 • Ontmaskering van stalkers en oplichters
 • Onderzoeken naar verduistering, oplichting en bedrog

Is uw onderwerp niet vermeld? Wellicht vindt u deze wel onder de rubriek: Opsporing Nationaal & Internationaal of Bedrijfsrecherche. Anders neemt u vrijblijvend contact met één van onze rechercheurs op.

Logo DMK Recherche

Benader mij

  Hoofdkantoor Europa / Nederland
  +31 (0)70 – 327 73 73
  +31 (0)70 – 444 22 62
  contact@dmkrecherche.nl